0738 512 300

Foto montaje - 8


Fotografii cu montaje practice realizate de echipele Larexir

Puteti vedea mai jos poze cu montaje practice realizate de echipele noastre pentru proiecte de amenajari interioare si exterioare din mai multe categorii: rolete interioare - cu caseta si ghidaj sau simple, rolete Day & Night cu caseta si ghidaj sau simple, montaje diferite modele de jaluzele verticale, plase de insecte plisse sau pe balamale, lucrari de inchidere a unor spatii cu rulouri transparente, montaje de rulouri exterioare pentru ferestre sau usi de garaj.

Foto montaje

Foto montaje rolete textile

Larexir Decor produce si monteaza rolete textile intr-o mare varietate de modele si culori. Roletele textile pot fi simple sau cu caseta si ghidaj. Caseta are rol estetic si de protectie si mentinere a roletei in planul ferestrei. Roletele textile sunt adecvate atat pentru amenajarea spatiilor private cat si pentru spatiile de birouri, sali de conferinta etc. 

Foto montaje...

Foto montaje rolete Day & Night

Roletele Day & Night au o constructie speciala, avand o structura in care fâșiile transparente alternează cu cele opace, reglandu-se astfel cantitatea de lumina ce patrunde in interior prin suprapunerea diferita a fasiilor transparente si opace. Foto cu montajele de rolete Day & Night scot in evidenta eleganta si distinctia pe care o pot oferi spatiilor interioare.

Foto montaje...

Foto montaje jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale prezinta avantajul ca ofera o protectie eficienta impotriva caldurii, in acelasi timp permitand si reglarea fluxului de lumina care partunde in interior prin orientarea lamelelor. Foto cu montajele realizate de echipele noastre ilustreaza amenajarea spatiilor interioare rezidentiale si de birouri cu jaluzele orizontale.

Foto montaje...

Foto montaje rulouri exterioare din aluminiu

Rulourile exterioare din aluminiu, impreuna cu tamplaria si geamurile termopan, realizeaza o izolare termica, fonica si vizuala, atat vara cat si iarna. De asemenea rulourile exterioare pot oferi in anumite cazuri si protectie anti-furt. Foto cu montajele realizate echipele Larexir ilustreaza calitatile si aspectul rulourilor exterioare.

Foto montaje...

Foto montaje rulouri transparente

Rulourile transparente inchid anumite spatii deschise precum terasele publice, foisoarele din curi, balcoanele locuintelor, oferind protectie impotriva intemperiilor atat vara cat si iarna, dand in acelasi timp senzatia de a fi intr-un spatiu deschis celor care se afla in interior. Rulourile transparente sunt utilizate practic in toate cele patru anotimpuri. Foto cu montajele realizate de firma Larexir ilustreaza aspectele practice si estetice ale rulourilor transparente.

Foto montaje...

Foto montaje usi garaj

Usile de garaj tip rulou sunt practic rulouri exterioare de dimensiuni mai mari, avand lamalele umplute cu spuma poliuretanica pentru izolare termica si rezistenta. In functie de cerintele proiectului, lamelele au dimensiunea de 55mm sau 77 mm. In anumite conditii usile de garaj ofera si protectie antifurt. Puteti vede foto montaje usi de garaj tip rulou realizate de echipele Larexir ce scot in evidneta caracteristicile practice si estetice ale acestora.

Foto montaje...

Foto montaje jaluzele verticale

Jaluzelele verticale sunt realizate intr-o mare varietate de modele si culori, conferind intimitate si eleganta pentru spatii de birouri, institutii, scoli, locuinte. Jaluzelele verticale sunt o modalitate practica de protectie fata de lumina naturala si de asigurare a intimitatii pentru spatiile interioare. Foto cu montajele realizate de Larexir ilustreaza calitatile jaluzelelor verticale si va pot ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita.

Foto montaje...

Foto montaje plase anti-insecte

Plasele anti-insecte permit aerului proaspat din exterioar sa patrunda in interior, dar creeaza o bariera de netrecut pentru insecte: tantari, albine, gandaci zburatori etc. Plasele anti-insecte pot fi montate nu doar pe ferestre ci si pe usile de balcon si de terase. Ele pot fi plase cu balamale sau tip rulou. Plasele tip plisse au un sistem de culisare fara elemente pretensionate, asigurand o culisare usoara si un aspect placut. Foto cu montajele realizate de schipele rolden ilustreaza diferitele modele de plase anti-insecte si caracteristicile acestora.

Foto montaje...