0738 512 300

Cauti o idee de afaceri sau ai deja un business complementar cu al nostru? Alege sa ne devii colaborator de afaceri!

LAREX-IR îţi oferă oportunitatea să ni te alături în domeniul decoraţiunilor interioare şi exterioare prin dezvoltarea unei afaceri proprii care presupune servicii de consultanţă, promovare şi vânzare de produse, fără investiţii.

Profil

Activitatea constă în egală măsură în vânzarea produselor în domeniul decoraţiunilor interioare şi exterioare, cât şi în oferirea unei experienţe post-vanzare de calitate.
În parteneriatul cu LAREX-IR, punem accentul în primul rând pe calitatea produselor oferite pentru a putea forma un portofoliu solid de clienţi.

Investiție

Nivelul investiţiei este 0, nu implică costuri dacă ai deja un magazin sau afacere în curs.

Cum colaboram

Parteneriatul cu LAREX-IR se va desfăşura printr-o societate (SRL, PF, PFA), prin intermediul unui contract de prestări servicii/colaborare.
Toţi partenerii LAREX-IR beneficiază de aceleaşi condiţii contractuale.

Contributia LAREX-IR

Ce le oferim colaboratorilor noştri?

Expertiză LAREX-IR că suport în dezvoltarea unui business; Instruirea angajaţilor şi a Colaboratorului în cadrul Academiei noastre de training, precum şi partea de suport ce constă în cataloage/broşuri/monstre/procese/instrucţiuni, sunt oferite de către LAREX-IR.
Servicii de consultanţă de calitate, produse personalizate pentru fiecare colaborator;
Independentă în efectuarea operaţiunilor de vânzare;
Atenţia acordată în oferirea serviciilor de către fiecare consultant sau agent de vânzări prin consilierea post-vanzare a clienţilor şi colaboratorilor;

Aplica acum

Dacă ai construit şi dezvoltat echipe de succes; Dacă ai apetit comercial şi îţi place să lucrezi cu oameni;
Dacă reuşeşti să întrevezi oportunităţi de dezvoltare în acest context...
Atunci ai ingredientele necesare pentru a reuşi să dezvolţi o afacere de succes şi să fii colaboratorul nostru.

Trimite un Curriculum Vitae la adresa Larexir@yahoo.com, ne poţi suna la numărul de telefon: 0738 455 555 pentru mai multe detalii sau completeaza formularul de mai jos.

Din când în când, vă putem contacta (sau permiteți terțelor părți selectate să vă contacteze) pentru a vă informa despre ofertele noastre speciale și despre alte bunuri sau servicii. Prin furnizarea adresei dvs. de e-mail și / sau a numărului de telefon mobil, sunteți de acord să vă contactăm prin e-mail și / sau prin SMS. Terțe părți vă vor contacta numai prin mijloace electronice dacă v-ați dat acordul.