Catalog jaluzele verticale

Vă prezentăm catalogul cu modele de materiale pentru jaluzele verticale oferite de Larex-IR Decor

Jaluzele verticale 89mm

Larex-IR decor va ofera jaluzele verticale 89 mm cu multiple modele de ţesături şi culori ce se pot adapta perfect oricărui spaţiu interior.


Vezi catalogul...

Jaluzele verticale 89 mm

Jaluzele verticale 127 mm Aneta

Societatea noastra va pune la dispozitie noul model de jaluzele verticale Aneta. Calitatea materialului din care este confectionat precum si varietatea texturilor si modelelor, fac din acest model unul dintre preferatele clientilor nostri.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127 mm Beata

Oferta noastră de jaluzele verticale Beata vine să satisfacă o multitudine de gusturi şi nevoi. Disponibile într-o multitudine de variante şi nuanțe, jaluzele verticale Beata, reprezintă idealul oricărui spațiu.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127mm Cora

Jaluzelele verticale Cora pe care societatea noastră vi le pune la dispoziție se găsesc în numeroase variante de modele, texturi și nuanțe. Varietatea de modele și culori fac din acest model unul care se potrivește cu succes oricărui spațiu.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127 mm Blackout

Acest model este alcătuit dintr-un material ce asigură o opacitate de 100% fiind dublat cu o folie de protecţie. Este adecvat interioarelor cu ferestrele îndreptate spre soare în care sunt utilizate calculatoare, proiectoare televizoare LCD etc.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127mm Carol

Gama de jaluzele verticale Carol este una dintre cele mai deosebite din oferta noastră. Calitatea deosebita a materialelor, culorilor şi texturii, fac din acest model unul deosebit, potrivit oricărui spațiu.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127mm Korina

Gama de jaluzele verticale Korina este una dintre cele mai deosebite din oferta noastră. Calitatea deosebita a materialelor, culorilor şi texturii, fac din acest model unul deosebit și potrivit oricărui spațiu.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127mm Jenny

Societatea noastră vă pune la dispoziție noul model de jaluzele verticale Jenny. Calitatea materialului din care este confecționat precum și varietatea texturilor și modelelor, fac din acest model unul dintre preferatele clienților noștri.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127mm Leaves

Oferta noastră de jaluzele verticale Leaves vine să satisfacă o multitudine de gusturi și nevoi. Disponibile într-o multitudine de variante și nuanțe, jaluzele verticale Leaves, reprezintă idealul oricărui spațiu.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127mm Marina

Gama de jaluzele verticale Marina este una dintre cele mai deosebite din oferta noastră. Calitatea deosebita a materialelor, culorilor și texturii, fac din acest model unul deosebit și potrivit oricărui spațiu.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127mm Ray

Textura deosebita precum și multitudinea de nuanțe pe care vi le oferă jaluzelele verticale Ray, dau încăperilor Dumneavoastră un aer de eleganță și distincție. Vă oferim modele noi de jaluzele verticale marca Ray, la cel mai bun preț.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127mm Sandra

Societatea noastră vă pune la dispoziție noul model de jaluzele verticale Sandra. calitatea materialului din care este confecționat precum și varietatea texturilor și modelelor, fac din acest model unul dintre preferatele clienților noștri.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127mm Sonia

Oferta noastră de jaluzele verticale Sonia vine să satisfacă o multitudine de gusturi și nevoi. Disponibile într-o multitudine de variante și nuanțe, jaluzele verticale Sonia, reprezinta idealul oricărui spațiu.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127mm Vanesa

Textura deosebită precum și multitudinea de nuanțe pe care vi le oferă jaluzelele verticale Vanesa, dau încăperilor dumneavoastră un aer de eleganta și distincție. Va oferim modele noi de jaluzele verticale marca Vanesa, la cel mai bun preț.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127mm Viola

Gama de jaluzele verticale Viola este una dintre cele mai deosebite din oferta noastră. Calitatea deosebită a materialelor, culorilor și texturii, fac din acest model unul deosebit și potrivit oricărui spațiu.


Vezi catalogul...